Golden carp lake – novo jezero na mapi šaranskih ribnjaka

Ako bi rekli da Ruma – Stara Pazova – Pećinci prave jedan pravilan trougao, onda bi Donji Petrovci bill u sredini tog trougla. Na samom kraju Donjih Petrovaca nalazio se nakada ribnjak Basiana , a danas je to Golden Carp

 Jezero je kompletno preuređeno, kako samo jezero tako i okolina. Radilo se na čišćenju dna, uređenju okruženja, sređivanju obale (na linku možete videti kako su tekli radovi)

Jezero je površine oko 3 ha, ima 12 uređenih pecaroških pozicija. Svaka pozicija poseduje struju u letnjikovac i do svake pozicije se može doći kolima. Radi se na izgradnji restorana, toaleta, tuševa i još nekih iznenađenja , a početak sezone se planira za april.

Dno jezera je u 3 nivoa ispod platforme 2m pa ide na 2.5m pa na 3m(na svakom prelazu u dubinu postoje kameni platoi od po 20-25m2). Jezero je poribljeno sa 1000 primeraka šarana i amura (od 5kgdo 20kg).

Jezero je namenjeno dubinskom pecanju, a feeder je zebranjen. Ovo su trenutni važeća pravila a sve promene i dodatne informacije možete pratiti na FB staranici

Za sve koji žele da rezervišu mesto i probaju ovu novu vodu kontakt telefon je 0669523341

Balkan Carp tim planira posetu ovoj vodi i nadamo se da ćemo uskor moći da podelimo više iskustava sa samog pecanja.

Bistro